Friday, April 11, 2014

Tempahan Kek Indulgence Dan Kek Karamel

Assalamualaikum..
Hari ni tak sempat nk buat post masak2 just nk tayang tempahan kek jer..Alhamdulillah walaupun tak bertingket2 tp tempahan sentiasa ada...syukur Alhamdulillah..oh!ya..untuk tempahan mggu depan dah penuh ya..harap maklum..nk tempah tu kena lepas 20hb baru ada slot kosong..Untuk bulan Mei pun dah boleh stat inbox dah sebab mmg dah ada order masuk untuk 31hb Mei...
 Sy mmg tak kreatif bab medeko..seadanya saja...Alhamdulillah dapat respon dari kastmer ni, mereka sangat sukakan kek ni..terima kasih sudi menempah
Kek karamel versi tebal...order kemarin ni...lately..karamel asyik gelombang jer..kali ni berkelakuan baik heheee

2 comments:

Sue Bee said... Balas

cantiknya kejadian kek karamel tu..SB blum cuba buat lagi resepi

Bbwana adienia said... Balas

alhamdulillah rezeki kan kak..moga terus murah rezeki..amin..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...