Tuesday, May 6, 2014

Tempahan Kek Buah Kukus (Postage)

Alhamdulillah...
Syukur atas rezeki dariMu..Tempahan Kek Buah kukus repeat order dari kastemer nun berada di Sri Kembangan.Kali pertama mengorder time Tempahan kek buah yg bertingket2 tu.Boleh tgk Projek Kek Buah Kukus yg by postage tu (Salah satu darinya)Terima kasih banyak2 sudi order lagi.Kali order 2 biji.Katenya nak bagi dekat sedara n sebiji nk bawa balik kampung.Kek buah di gemari oleh M.I.L kena taste agaknya sbb kek hanya manis2 buah jer..Alhamdulillah menepati selera ramai.
Kepada yg berminat untuk mencuba, jangan  malu, jangan segan silalah buat tempahan.Boleh pm saya di fb LiNa Pg atau pun boleh e-mail saya..email addrss ada kat side bar.
 Kek Buah Kukus Resepi LiNa Pg ni pernah tersiar dalam Majalah Era Muslimah
 Perfect....kek ni berkelakuan baik..naik cantik..penuh loyang..suka2
Moist kan??bila postage sampai ke tangan yg empunya..kek bertambah moist sbb dah perap 2 hari..Teringin???Cepat2 order..nak order raya pun boleh

5 comments:

Azie said... Balas

As salam. Nak tanya macam mana lina kukus banyak tu. Brp biji sekali kukus? Saya kukus sebiji pun dah penat.

LiNa_Pg said... Balas

@Azie
wslm kak azie,
saya kukus 2 biji terus

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

Salam Lina..Alhamdulilh,Rezeki Lina pon brlimpah ruah dgn order pelbagai jenis kek.Semoag biz makin maju yer..

LiNa_Pg said... Balas

@♥♥azatiesayang ♥♥
wslm kak atie...
Alhamdulillah sket2 pun jadilah..tetap bersyukur

YanD'Touch said... Balas

Assalamualaikum sis,
boleh tumpang tanya x kalau sis pos kan..pakai kotak cmner yer?tq

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...