Wednesday, July 23, 2014

Tempahan Kek Buah Kukus Raya 2014

Assalamualaikum...
Hari ni tiada tayangan resepi sbb tuan umah bz sangat2 dengan Tempahan Kek Raya.Baru berjaya selesaikan Tempahan Kek Buah, yg postage saya setelkan ari Isnin, yg self pick up saya setelkan secara berperingkat.Kek Buah ni dikukus selama 4 jam sebab tu mengambil masa yg lama untuk disiapkan.Buahana campuran dikaramel terlebih dahulu, apabila masak, harum semerbak satu umah.Sebab itulah bila kastmer terima, hati meronta2 untuk dicuba..bila dah makan macam takleh nk stop lak hihiii...
Alhamdulillha segalanya berjalan dengan lancar.Malam tadi dapat respon dari kastemer yg order by postage katanya mereka sekeluarga sukakan kek buah ni..Alhamdulillah..
Malam tadi sudah setel semua yg self pick up..ada juga yg tak sempat snap gambar sbb tuan empunya sudah datang ambil untuk diberi kepada mertua untuk raya nnt..Kalau berminat untuk menempah (pas raya la yea hihi)boleh la kontek saya di fb/melalui email.Email address ada kat side bar..insyaaAllah segala email saya akan respn dengan kadar segera..
 Kek Buah order via postage..70% dah terima..selebihnya ari ni InsyaaAllah sampai la tu
Tempahan kek buah self pick up..

2 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Balas

Alhamdulillah .. murah rezeki Lina.. orang rajin memang murah rezeki tu :)

LiNa_Pg said... Balas

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)
Alhamdulillah rezeki raya ni..syukur sangat2

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...