Friday, October 10, 2014

Tempahan Kek Karot/Carrot Kek Dan Kek Coklat Moist

Alhamdulillah...
Tempahan selepas raya haji..setelah berehat panjang...Hurmm membaking ni bukan boleh ditinggal lama..nnt mood jadi lemau dan terasa sangat malas..Kali kek karot lagi, walaupun kek karot bukanlah kepakaran saya..masih R&D gitew...Dis time pun buat yg ada walnut..kalau untuk makan2 saya tak letak walnut sbb anak2 tak suka kekacang..Untuk jualan kena letak..maybe kastemer suka ada unsur crunchy dalam kek tu...Kalau ada yg teringin roger2 la ya...Tp kena awala sket sbb kat umah karot akan jadi 'sayur' hihiii...bukan untuk kek..
 Carrot kek n walnut, topping cream cis frosting.Saiz 9in, berat ~2kg.Cubaan membuat basket wave huhuu...sadis lak tengok 'pagar2' tu gajah pun bolos.Regular kastemer gak ni
Kek coklat moist...tempahan regular kastemer

3 comments:

Sue Bee said... Balas

Feveret SB choc moist ni..boleh letak dlm paper cup lagi..

Nanni Parveen said... Balas

http://myworknowledge.blogspot.com/2014/10/6-keju-popular-di-malaysia.html

Salam..sy nak share mengenai cheese yang kita gunakan dalam masakan...tq..

kehidupan sihat said... Balas

seronok ye boleh buat kek..

tak sabar nak beli oven..

www.diyanarazim.blogspot.com

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...