Monday, February 22, 2016

Tempahan Kek Buah Kukus

Alhamdulillah....
Rezeki tempahan kek buah kukus lagi dan lagi..Kali ni ada saiz besar dan jugak mini pack.Yg bulat tu dah selamat diambil petang kemarin.Yg lain2 untuk pos hari ni.Kali ni kek buah kukus lina pg akan ke Rawang, Bandar Baru Bangi, KL, Marang dan juga Kuala Berang...Terima kasih semua.
Kalau ada yang berminat, untuk menempah boleh contact saya melalui email (addrs kat side bar ya) atau fb Malina LiNa Pg
Owh yea untuk tempahan melalui pos, order minimum ialah 2 pack.Kalau untuk self pick up 1 pack pun x menjadi masalah.



No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...