Friday, May 6, 2016

Indulgence Cheese Chocolate Moist Cake Dan Kek Buah Kukus

Assalamualaikum...
Kembali bersiaran di hari Jumaat.Hari ni xde n3 masak2 tuan umah bz siapkan kek tempahan..Nnt free baru masukkan n3 masakan & resepi.Ada lagi tu byk yg bersusun tggu turn nk publish cuma x sempat nak taip resepi.
ICCMC tu tempahan kemarin req dari adik2 Osram sebiji kek share 4 org.Ni penangan depa makan kek umah alla (Adik saya) masa besday muaz and anas la ni.Tengok SINI (Tempahan Indulgence Dan Katering Nasi Beriani)
Kek bertingket2..suka tengok layer by layer tu
Sebiji cam belah kiri tu seberat ~2.8kg.Kanan tu hasil post mortem
Req tulis hepi besday, selamat hari umi/ibu dan hpy anibeseri.Boleh ajer..xmuat tulis atas kek..kita tulis atas cake board hahaa
 1/4 kek ni seberat ~700g berbaloi..walaupun nmpk kecik tp kek sangat mewah
 
 Untuk hari ni sebiji kek buah kukus ditempah oleh jiran saya..
Alhamdulillah..walaupun slow and steady jer..tp mggu ni full ngn order setiap ari.
Kalau nak order untuk raya boleh roger2 ya...TAPI untuk self pick up sahaja..Tempahan raya by post sudah penuh

2 comments:

Ayu said... Balas

Assalam Lina,
cantikkknya cake indulgence tu..
terliur seh tengok..
kemas & rapi aje Lina buat..
kalau akak lah confirm comot momot..
good idea juga 1 cake share 4 orang..
very economical...:)

maz said... Balas

Assalamualaikum fren...
serius menggoda kek mu ituw..sempurna mcm SR dh..
kita nk oda jgk la..kita memang xde kesabaran nk buat kek canggih2 gini...book dlu lah deh..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...