Tuesday, July 31, 2018

Pensonic Noodle House (PNM-01)

Assalamualaikum....
Tadaaa..memperkenalkan new gadget lagi..Kali ni Noodle Maker pulak.Dah boleh makan mi fresh la pasni hehee..Bukan setakat mi, laksa, spageti, macaroni, muruku pun boleh buat guna Pensonic Noodle House.Bila buka kotak..mak ain cantik bergaya betul dia kan...Tampak elegent gitu.Masa tengok demo kat Pensonic uish senang sangat 3-4minit camtu dah pun siap mi.Best dapat makan mi fresh ni xde asic borik xde rasa kapur.Mi pun kenyal2 jer..Puas makan.Nanti saya kongsikan resepi nak buat mi paling senang cuma guna air dan tepung gandum jer.Kalau nak guna telur ke apa pun boleh, tapi saya mulakan dengan yang simple dulu.Muruku pun saya dah buat petang semalam..Nanti resepi akan menyusul dalam blog.Kalau nak tengok video boleh tgk kat IG atau fb okey..
Cantik kan??Body dia solid nampak tak ira kayu maple tu hehe
 Display jelas dan sangat simple
Ada 13 head semuanya termasuk acuan karipap.Ada measuring cup (tepung dan cecair) dan pemotong doh jugak
Ni gambar sebelum buka kotak

Berminat untuk memiliki PNM-01?Harganya sangat berbaloi...Tersangat mampu milik.Tambahan pula ada harga promosi sekarang ni.Grab cepat sebelum promosi tamat.
HARGA PASARAN RM599
HARGA PROMOSI RM399 SAHAJA
murah kan?
Bagaimana nak membelinya?
Pensonic Noodle Maker ni TIDAK dijual di kedai kedai elektrik, TETAPI hanya dijual secara online oleh e-store Pensonic sendiri sahaja.
Klik link di bawah ni
Tunggu dulu.....Ada tawaran hebat lagi ni
Korang guna Code: Lina5PNM
Lepas tu korang akan dapat freegift kitchen scale dari pihak Pensonic.Kalau tak guna code saya tu memang tak dapatlah free gift tu.
So tunggu apa lagi..cepat2 beli...FREE Postage jugak tau untuk Sem.M'sia.

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK PELBAGAI RESEPI MENGGUNAKAN NOODLE MAKER YANG SUDAH DIOLAH OLEH SAYA (LiNa Pg) DAN SUKSES.BACA RESEPI DENGAN TELITI DAN BACA TIPS YANG DIBERIKAN.INSYAALLAH SANGAT MUDAH.SELAMAT BEREKSPERIMEN

KOLEKSI RESEPI LiNa Pg MENGGUNAKAN PENSONIC NOODLE MAKER

9 comments:

YattNoor said... Balas

Saya buat mee keluar sikit jer..the rest x nak keluar..any tips please...

LiNa_Pg said... Balas

@YattNoor
Maybe dah terlebih air.Air tu kena tuang slowly..jangan habiskan terus...Tuang siket2 (ambil masa ~30sec macam tu ok)baca tips di n3 mee saya yang lain2 tu....Kalau buat mee guna noodle maker ni TAK BOLEH jadi doh.Adunan kena macam bread crumb jer..baru boleh mesin boleh skop dan extrude..Boleh refer gambar mee kuning saya share 2-3 hari lepas..
Btw awak beli guna kod saya tak?

YattNoor said... Balas

Thanks for the tips. Nti saya cuba lagi. Sorry saya x guna kod tu. Jumpa blog ni lepas beli..��

Unknown said... Balas

Hi, boleh saya tau sekarang beli ada free gift kitchen scale lagi tak dengan menggunakan kod awak? Dalam ada resipi tak?

LiNa_Pg said... Balas

Hi... I just get info from Pensonic staff.. Yes. freegift (kitchen scale) still hv stock.. So, if buy now u can get freegift but must use my code Lina5PNM
Thanks

Unknown said... Balas

Hi, mee yang dibuat dengan pensoic noodle maker..sedap tak?

LiNa_Pg said... Balas

@Unknown
You masak mee tu sedap2..so sedaplah mee tu heheee..

Unknown said... Balas

Hi, Saya buat mee kali pertama dia keluear dengan smooth tetapi buat kali kedua mee itu langsung tidak boleh keluar. Any Tips?

Unknown said... Balas

Sudah mask semua mee tak keluar, macam mana?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...