Thursday, September 26, 2019

Nasi Goreng Sardin Bila Makan Tergigit Petai Alahai Sedapnya

Assalamualaikum..
Korang dah sarapan ke tu?Kalau belum, meh saya share idea untuk sarapan pagi.Kalau nak buat makan malam pun ok jugak.Resepi serba ringkas iaitu Nasi Goreng Sardin dan petai.Petai saya guna ni petai frozen dan berminggu2 dalam peti ais...Campak jer la dalam nasi goreng.Tak yah sayur dah dah...senang kije.
Ni kalau saya letak video terus aci tak?Sebab cam malas nak menaip hihi...Nanti kalau rajin saya taip resepi ok.Buat masa ni korang tengok video terus.Resepi ada dalam caption video.
Nasi Goreng ni dah lama sangat tunggu Q, update jer la walaupun kerajinan nak menaip tu kurang.At least boleh refer kat video kan..
Klik butang PLAY gambar bawah okey
atau klik pautan ini

1 comment:

EmbunRosaliza said... Balas

Gerenti sedap ni ada pula petai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...