Wednesday, December 29, 2010

Dan jawapannya . . .

Salam suma . . .
Alhamdulilllah nmpknya teka teki ni mendapat sambutan yg menggalakkan, memula tuh ingat tak dak sapa la sudi nak meneka. Terima kasih buat suma yg mengambil bahagian.Nampaknya ada yg tak sabar2 nak tau jawapan teka teki tuh..jawapannya ialah 'BEAR TREE' atau POKOK BERUANG' Beruang tuh ngah peluk perdu pokok tuh..Peneka paling tepat ialah wachak. Gambo ni saya snap kat Kellies Castle batu Gajah, Perak. Kalau nak tengok image sebenar bleh tgk kat SINI
nampak tak bear berdiri kat perdu pokok tuh

13 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

Salam..salah la jawapan akk tu hehhe..tak kira kena gak belanja siput belitung tu hehehhe

lina_pg said... Balas

meh la sini, nk belanja siput belitung tu no hal la..meh2 sementara tawaran masih terbuka kih3

DJ Dayang said... Balas

tak aci!...dj nmpk cam T Rex jek...uhuk!..menciiiikkk!

hahaha....mengada2 lak aku nih...

lina_pg said... Balas

DJ> hehehe ni msti suke tgk Jurasic park kih3

Fiqah Alias said... Balas

ehhh...owh..hehe..ada beruang rupa2 nyer..tapi siyesly..awat fiqah still x nmpk ag yer..??? huhu...

DJ Dayang said... Balas

hehe..tau xpe...favorite tu Jurassic Park

Yan said... Balas

owhh tau tau pasal pokok ni.. aritu tgk chipsmoreland.. ade teka teki pasal pokok ni..


salam kenal..
jemput vote bby kite
http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html
tq

lina_pg said... Balas

yan>betul tu chipsmore land wat shooting kat sini

Nieza said... Balas

oo beruang ke....mcm mana lak nieza leh teka sampai ke dugong...hihi betul juga x kan dugong dok atas pokok kan...kihkihkih

alla said... Balas

kan dah ckp ni pkok chipsmore land,hehehe..

K.Nor said... Balas

k.nor mmg dah nampak cam bentuk binatang kat pangkal pokok tu, tp tak sure binatang apa .. hehe

lina_pg said... Balas

kak nor> ms pokok ni belom mati,mmg nmpk real beruang kat perdu tuh,skrg ni pkk dh mati, kulit pkok pun byk yg tanggal..

wachak said... Balas

Yeehaaa !! betul lak jawapan .. :P

~ nk claim hadiah camna ni kak lina ... ha33

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...