Wednesday, December 22, 2010

Khalisha 5 Bulan

Khalisha 5 bulan? sapa Khalisha tu? hmm sapa lagi bby kecik TMK la tu bucuk2 Maisarah tu..ari ni genap usia bby Maisarah 5 bulan. Cepat sangat masa berlalu..sekarang ni baby dh pandai macam2. Dah boleh sembang2, gelak2, dan dah kenal orang..sekarang ni kalau letak kat tilam dia bleh guling2 sampai kat atas karpet..turn 360 degree. Seronok sangat dok main2 ngan baby ni. Ari ni baby tak gi check up lagi, appointment 24-Dec ni, xtau la berapa berat bby sekarang ni.
 baby moody sket sebab ngantuk..
main jeling2 plak..

14 comments:

atiEnabErn said... Balas

comellll nyeeeee .........

alla said... Balas

sokmo dok tergolek bawah tilam..hehe

lina_pg said... Balas

atin> tq atin

lina_pg said... Balas

alla> hahaha tu la pasal..tergolek sokmo

DJ Dayang said... Balas

ala..dah besar rupe2nya...jap jer masa b'lalu kan...comeiinya..meh mami angkat nk ciom!!

lina_pg said... Balas

DJ> a..ah jap jerr dah beso dh bby ni..tgk la pipi yg bam bam tuh

asnah58 said... Balas

wah cute baby, Jaga baik2 ye

Adry@Daun said... Balas

Dh besaq pn anak menakan uda ni. Dh cukup lima bulan ni ada potong2 kek tak? Kek cawan (cup cake) pn jadi la..hehe..
Foto Baby Maisalah(Nis yg sebut ni tau) ni kesilapan editing ke? Nmpk lain bangat mukanya.

lina_pg said... Balas

asnah> tq kak..insyaAllah akan dijaga baik2

lina_pg said... Balas

adry> salamdh besaq dh ni.Nmpk lain camana lak?gambo ni tak edit pun cuma letak watermark TMK jer..

Encik Ska said... Balas

cuumillllll :)

~hyun_miera~ said... Balas

comelnya...
geram tgk!!!

Yatie said... Balas

Comelnya tngk baby ni...cium sikit..muaaahh..muaaahhh..

lina_pg said... Balas

yatie> hehehe..rmai yg geram tang pipi tuh..tembam kih3

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...