Saturday, December 18, 2010

Menu Dinner

Salam . . .
Pekaba suma? Byk hari gak TMK tak wat tayangan menu makan..hehehe nak wat camno mmg tuan umah tak masak pon. Asyik2 tapau jer..naik boring gak mkn yg tapau2 neh. Nak masak tak larat lak( psst..malas sebenonya)Malam ni my laling tadak kelas,so kami kuar la pi mkn2..dah lama dok ushar satu restoren cina muslim kat area Bayan Baru..cam best gak tuh..makanan cina yang halal hehehe apa lagi jom terjah..meh tengok apa yang ada: Sori la snap ngan hp je neh..
ikan steam..ikan merah rasanya..
 kepah masak apa ntah..makan jer tau hik3..
 sutun goreng tepung
 pak choy n mushroom..gambo blurr plak..hantam je la
 sup daging herba

8 comments:

eziatulsyahirah said... Balas

lapo lak tgk makanan kat cni.. hehe

AKU DIA DAN VESPA said... Balas

err.. meleleh air liur tengok.. :)

Nieza said... Balas

Salam K.Lina,
wah-wah ni ler yg buat jeles sgt2...rindu nk blk Penang!!..huaaaa....ceta pasal tapau pun jeles gak coz kat sini tak dak tempat nk tapaux2..cian kan...btw thanks for sharing photo...jamu mata pun jadilah..:)

asnah58 said... Balas

sedapnya terliur rasa ni.

Bayah said... Balas

Heee...memang terliur!!! :-)
Tapi, sambil2 makan..jom kita jaga badan dengan Premium Beautiful!!

lina_pg said... Balas

to all> sekali sekala tukar selera chineese food plak best gak

alla said... Balas

kt mane ni ek..?hehe
mhl x?

lina_pg said... Balas

alla> terlepas pndang lak komen alla ni,kat CMR(Cina Muslim Restoran)kat bangunan D'Piazza Bayan Baru tu.Rega b'patutan ngan rasa n kedainya.Chef cina muslim impot dr China.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...