Sunday, December 12, 2010

Nasi Hujan Panas & Bamia Daging

Salam . . .
Nasi Hujan Panas ni wat untuk lunch merangkap dinner sekali.Memang sedap makan ngan Bamia daging. Saya menggunakan beras siam utk wat nasi ni..menjadi dan elok berderai je hasilnya.Hari tu skodeng umah kak rosaliza nasi hujan panas ni, terliuq la plak. Suma bahan dah ada, godek2 la sekejap.Nasi hujan panas ni versi saya sendiri. Daging lak saya guna resepi dayangjack. Nnt saya akan update berasingan untuk resepi nasi dan Bamia daging. Meh tengok lunch kami ari ni
ada yang lom makan ke? meh bawa pinggan masing2 ya..masih ada lagi ni

10 comments:

ezzyra said... Balas

sdap2...smpai mnjilat pggan...heheh

wachak said... Balas

amboi !! masing2 dok tayang nasi hujan panas. ni yg buat terliur ... he33

azian said... Balas

Wah ada ada nasi hujan panas kat sini...
menang sedap...

atien_abErn said... Balas

Teratak Mutiara Kasih : Sebenar nye unik laa nama nasi tu .. nmpk cm sedap ja .. n bamia daging tu mcm mna ?

lina_pg said... Balas

ezzyra> sedap kan? sapa la yg tulun boh ns dlm rice cooker tu tadi huhuhu

lina_pg said... Balas

wachak> ni kes terliuq tengok umah kak rosaliza la ni

lina_pg said... Balas

azian> simple2 jer tuh..janji ada kaler2 hehehe

lina_pg said... Balas

atien> ns hujan panas,kalau ujan pastu panas kan ada pelangi..ns tu kalerpul ada rupa pelangi la kunun2

zarin said... Balas

sedap nih nasi hujan panas....mintak sepinggan boleh? ehehe:)

lina_pg said... Balas

zarin> sila la zarin masih ada lg ni..simpan utk dinner plak

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...