Monday, April 15, 2013

Suka Sangat New Gadget Recent Comment..

Assalamualaikum...
Dah lama recent comment kat blog TMK ni tak berfungsi...Error jer manjang.Mayb nak kena bayar la tu.Rasa cam susah lak nak trace komen kawan2 pada n3 yg lama.Kalau n3 terkini tu..memang perasan la kan.Godek pi godek mai jumpa la recent comment ni.Suka sangat...siap ada gambar blogger lagi....Cantik tak kawan2 hihi....Okey tu je n3 pagi ni..



12 comments:

norzila said... Balas

wah cam best je...

LiNa_Pg said... Balas

@norzila

Hihi..jumpa menda baru excied lak kih2..

My Little Diary said... Balas

cantikkkk...hehehe

LiNa_Pg said... Balas

@My Little Diary
org lain lagi canggih, kita yg camni pun dah suka sangat haha

rostina76 said... Balas

salam sis lina.....heheh nampak gambar kami lagi tu. nak try godek gak le.tq ;)

LiNa_Pg said... Balas

@rostina76

wslm..hehe sapa pengomen tegar..akan glamer kat TMK ni

tun_telani said... Balas

slm kak lina.. tun biasa check kat dashboard je. sekali sekala mmg terlepas juga la komen2 kt n3 lama tuh.

zila norazila said... Balas

salam lina,,
mcmne nmpak mudah ..siap ada pic lg..best

LiNa_Pg said... Balas

@tun_telani

wslm Tun, akak pun cek kat dashboard gak.Itupun kalau kebetulan nk wat new post hihi..kalau tak wat n3...wat bodow ajer lah haha

LiNa_Pg said... Balas

@zila norazila

wslm zila, kalau nk widget dia.Boleh saya kongsikan...

EmbunRosaliza said... Balas

Bestnya, akk pun tak ada recent komenjuga,leh la tiru hehehe ( c np )

LiNa_Pg said... Balas

@EmbunRosaliza

Tu la pasal..asyik error jer..nk cek komen pun susah..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...