Friday, October 24, 2014

Tempahan Kek Buah Kukus Dan Kek Karamel Dari V.V.I.P KL

Assalamualaikum...
Bersiaran di hari Jumaat.Pagi ni tayang order dulu..Ptg2 kalaua rajin baru buat n3 masak2.Tempahan kemarin punya ni.2 biji Kek buah kukus dan kek karamel coklat moist.Tempahan dari KL tp self pick up di Penang ni.Datin ni ada urusan di Penang n terus ambil kesempatan tempah kek hihi..Mengikut rekod belia pernah menempah 12 biji kek buah dari saya untuk dijadikan door gift AJK semasa meeting di Hydro Hotel tak berapa lama dulu...Entry boleh tengok sini Projek Kek Buah Mega Alhamdulillah kek buah saya menepati citarasa beliau.
Kali pertama Datin ni menempah dan merasa kek karamel biasanya order kek buag jer..Kek Buah tu nk bw balik KL..so makan kek karamel dulu kat hotel hihii...
Psst..kalau teringin nak merasa silakan order...Kek Buah boleh di pos...Untuk rekod kek buah saya pernah sampai ke Johor, S'gor,PutraJaya, Kelantan, Trengganu.Kuantan, Perak, Melaka...So boleh la tmpah ya :)
Ni la komen dari Datin Sue dan doternya pasal kek karamel...saya pun tersengeh2 baca hihi

6 comments:

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamdulillah rezeki tak putus2, doa2kn lah agar datin ada seminar kat penang sokmo heheh. Kena dgn citarasa dia lah tu, kita pun tau dia memenag cerewet sikit mkn kek kan. Luaskan empayar mu dik

LiNa_Pg said... Balas

Alhamdulillah..rezeki tu kak rosa..
Kikiiii hrp² datin ada hal sokmo la kt Png ni..dpt gak order

Bbwana adienia said... Balas

seronoknya..alhamdulillah kalau dah makan ulang tayang makan tu gerenti sedap sangat tu kak..psstt, pos sampai sabah tak?hehehe..

LiNa_Pg said... Balas

Alhamdulillah rezeki wana..

Pstt kek buah kak lina pernah sampai ke Putatan Sabah..2hari jer dah selamat sampai

sud@is said... Balas

sdap nmpk kek karemel tu, rezeki murah harapnya ditahun baru

Amie said... Balas

Mudah-mudahan TMK dapat melebarkan empayarnya ke seluruh pelosok negeri... amin!

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...