Friday, May 20, 2016

Tempahan Kek Minyak, Kek Karot Dan Kek Gula Hangus (Pos)

Assalamualaikum...
Salam ceria di pagi Jumaat..hari ni buat rangkuman tempahan minggu ni.Senang sekali jalan jer n3 kiki...
Untuk tempahan hari ni kek minyak dan kek karot+walnut (plain)Tak tahu nape kastemer ni xmo plak cream cis frosting.Kalau yang last wk tu okeylah sebab kek karot tu di pos.Harap kek tu sedaplah walaupun togel camtu huhu..
Kek Minyak dan Kek Karot+walnut plain
Kek Minyak 9x9in
Karot+walnut 9x9in (tanpa cream cis frosting)
 Kek Gula Hangus.Pos ke Seri Kembangan.Regular kastemer saya ni.Last wk order kek buah dan kek karot (tanpa cis)mggu ni kek gula hangus pulak.Raya puasa booking siap 4 biji kek buah....tenkiu f
 Kek Minyak Isnin punya sebiji jer...Snap sebelum masuk kotak..dah siap lupa nk snap

6 comments:

Amie said... Balas

Uiiii... hebatnya! Moga bisnes tambah maju...., diberi oleh-Nya kekuatan dan kesihatan sepanjang waktu.

LiNa_Pg said... Balas

@Amie
Kek murah2 ajer ni kak amie..
Apapun tq..amin2 YRA

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

Alhamdulilah rezeki Lina xpernah2 putus....tempahan utk raya mesti dah menderu2 masyukkkn? (^_^)

Jom join GA kak atie....ada rezeki dpt perencah ikan bakar/topup/hadiah dr sponsor :)
http://azatiesayang.blogspot.my/2016/05/giveawayperencah-ikan-bakar-by.html

Sue Bee said... Balas

Bertambah tambah tempahan PG kali ni. Time raya posa lagi banyak nanti tu. Tahniah

Nooriah Abdullah said... Balas

Wah, banyak tu Lina
Kalau kaknoor berpeluh jugak tu
Kaknoor pun tk suka cream cis
Selalu mmg buat utk org sendiri punya
Suka polos mcm ni

Ayu said... Balas

Assalam lina...
Tengok kek minyak ..macam dah lama pulak tak buat...teringin pulak nak makan...
Waduhhhh...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...