Sunday, September 16, 2018

Munafik 2

Assalamualaikum...
Filem Munafik 2 arahan pengarah muda Syamsul Yusof tengah meletup di pawagam sekarang ni.Kalau korang suka tengok movie, tapi tak suka melayan filem tempatan.Apa kata korang bagi peluang untuk filem Munafik 2 ni.Tak rugi bayar tiket sebab sangat berbaloi.Kalau nak jimat pergilah menonton pada hari Rabu dapat harga tiket murah hahaa..(kat GSC la pawagam lain kami tak tahu)
Saya tak mahu buat spoiler untuk filem ini.Tapi bagi saya 'SERAM'nya filem Munafik 2 ini ialah pada pengajarannya.Ya Allah pengajarannya menusuk hingga ke jantung.Takutnya dengan fitnah akhir zaman.Semoga kita semua mampu mempertahankan akidah Islam hingga ke hujung nyawa.
Hurmm...bagi peminat yang rindukan kemunculan Mawi (AF3) akan terubat sebab Mawi buat come back dalam Munafik 2 ni.Memang tepat pemilihan Mawi dalam filem ini sebab wataknya memerlukan bacaan ayat2 al Quran.
Nak jadi pengulas filem pulak ke?Tak delah saja isi masa lapang sebab cuti panjang kan..saja kasi idea kat korang kalau tak tahu nak buat apa cuti 3 hari ni hehee.
Kakak xde modal nak buat n3 hahaaa..Nak karang panjang2 pun takut spoil pulak.Better p tengok sendiri la petang ni ka esok ka hampa buleh p tengok na..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...